Zubne ljuskice (Veneers)

Zubne ljuskice (Veneers)

Zubne ljuskice (Veneers) - više od estetike

Zubne ljuskice su tanki komadići keramike koji predstavljaju revolucionarno rješenje za postizanje potpuno prirodnog i blistavog osmijeha. Ovi estetski nadomjesci trajno se pričvršćuju na prednju plohu zuba, omogućujući nam da transformiramo izgled zuba po Vašim željama.

Zubne ljuskice omogućuju nevjerojatnu prilagodljivost. Možemo mijenjati oblik, položaj, veličinu i boju zuba kako bismo postigli željeni izgled. Izrađuju se od staklo- keramike, što pruža izrazito prirodan izgled i prozirnost koja se savršeno stapa s vašim prirodnim zubima.

 

 

Prije nego što se krene u izradu trajnih zubnih ljuskica, izrađujemo privremene zubne ljuskice. Privremene ljuskice omogućuju Vam da vidite kako će Vaši zubi izgledati nakon postavljanja trajnih ljuskica. Ovo Vam daje priliku da aktivno sudjelujete u oblikovanju svog budućeg osmijeha.

Zubne ljuskice zahtijevaju minimalno brušenje prednje plohe zuba, a u nekim slučajevima možemo ih izraditi i bez ikakvog brušenja. Ovaj postupak omogućuje Vam da sačuvate što više prirodnog zubnog tkiva, čineći ga sigurnijim i manje invazivnim od mnogih drugih estetskih zahvata.

Zubne ljuskice su brza, učinkovita i nevjerojatno prilagodljiva opcija za postizanje savršenog osmijeha. U Poliklinici Pehar naši stručnjaci za estetsku stomatologiju rado će Vam pomoći ostvariti osmijeh iz snova. Obratite nam se s povjerenjem.

Neka vaš osmijeh bude odraz vašeg zdravlja. Zajedno kreiramo ljepotu koja traje. Rezervirajte svoj termin