O nama

Poliklinika Pehar je vaša destinacija za vrhunsku stomatološku skrb i estetske zahvate. Naš tim iskusnih i stručnih liječnika vodi Vas kroz dentalne i nekirurške estetske zahvate, pridržavajući se najviših standarda struke. Svakog pacijenta tretiramo s istom brigom i pažnjom kao da je član naše obitelji.

Svaki pacijent je jedinstven, pa tako i njihove stomatološke i estetske potrebe. U Poliklinici Pehar izrađujemo personalizirane planove terapije koji ne samo da čuvaju vaše zube i okolna tkiva, već i pronalaze dugoročna rješenja za vaš najljepši osmijeh. Naš je cilj ukloniti strah i nelagodu povezane s bilo kojim stomatološkim i estetskim zahvatom, pružajući apsolutnu udobnost i sigurnost tijekom cijelog procesa. Vaše povjerenje od najveće je važnosti za nas.

Dr. med. dent. Lidija Pehar

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 2009. godine. Njezin put kroz stomatološku struku obuhvaća raznovrsno iskustvo, uključujući pripravnički staž u Domu zdravlja Zagreb - centar, rad za tvrtku 3M ESPE za stomatološke materijale te rad u Domu zdravlja Vinkovci. Nakon toga dr. Pehar pridružila se renomiranoj stomatološkoj poliklinici na trgu Bana Jelačića u Zagrebu, a nakon tri godine postala je dio tima jedne od vodećih stomatoloških poliklinika u Hrvatskoj.

Tijekom svoje karijere, dr. Pehar volontira na Stomatološkom fakultetu pri pedodonciji (zavodu za dječju stomatologiju) i u Kliničkoj bolnici Dubrava pri oralnoj kirurgiji. Nastavila je educirati buduće stručnjake kao profesorica anatomije i gnatologije za dentalne tehničare i asistente na učilištu Andragog. Kontinuirano se usavršava u svim područjima stomatologije i estetske medicine. Nakon 14 godina iskustva, odlučila se na otvaranje vlastitog prostora u kome se pružaju sve usluge iz područja dentalne medicine i nekirurških estetskih zahvata.