All-on-4 i All-on-6 implantati

All-on-4 i All-on-6 implantati

All-on-4 i All-on-6 implantati - potpuno rješenje za izgubljene zube

All-on-4 i All-on-6 implantati predstavljaju izvanredno rješenje za potpunu bezubost u jednoj ili obje čeljusti. Ovi postupci sastoje se od ugradnje 4 ili 6 implantata te fiksnog protetskog rada koji je čvrsto pričvršćen na implantate vijcima.

Prednosti All-on-4 i All-on-6 implantata

Ovo rješenje nudi niz prednosti, posebno za pacijente s potpunim gubitkom zubi:

  • Estetika i funkcionalnost:  All-on-4 i All-on-6 implantati nadomještaju sve zube u jednoj čeljusti estetski i funkcionalno. Osiguravaju čvrsto prianjanje.
  • Očuvanje fizionomije lica: Gubitak zuba može dovesti do promjena u obliku lica. Zubni implantati pomažu održavanju prirodne fizionomije lica, čime se osigurava mlađi i vitalniji izgled Vašeg osmijeha.

 

 

Postupak Ugradnje

Plan za All-on-4 ili All-on-6 implantate izrađuje se na temelju temeljitog kliničkog pregleda, ortopantomograma i trodimenzionalne (CT) snimke. Nakon planiranja, postupak se odvija u nekoliko koraka:

  • Ugradnja implantata: Prvo, implantati se pažljivo ugrađuju u kost. Ovisno o pacijentovim potrebama, koristi se 4 ili 6 implantata.
  • Privremeni zubi: Nakon ugradnje implantata, pacijent dobiva privremene zube unutar 24-72 sata. Ovi privremeni zubi su, ako je moguće, fiksni – ne mogu se skinuti.
  • Oseointegracija: Implantati zahtijevaju vrijeme da srastu s kosti, što obično traje 3 - 6 mjeseci. Oseointegracija osigurava stabilno prianjanje zubnih implantata.
  • Konačni rad: Nakon što implantati postignu potrebnu stabilnost, izrađuju se trajni zubi. Mogu biti izrađeni od metal-keramike ili cirkon-keramike, ovisno o željama i potrebama pacijenta.

 

 

All-on-4 i All-on-6 implantati pružaju trajno rješenje za potpunu bezubost, omogućujući pacijentima da ponovno uživaju u funkcionalnosti i ljepoti svojeg osmijeha. Obratite se Poliklinici Pehar kako biste saznali više o ovim inovativnim postupcima i vratili svoj osmijeh na lice.

Neka vaš osmijeh bude odraz vašeg zdravlja. Zajedno kreiramo ljepotu koja traje. Rezervirajte svoj termin